Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο Μήπως και το δικό σου βρίσκεται ανάμεσά τους;

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Αύγουστο που φέρνει αναστάτωση στη ζωή συγκεκριμένων ζωδίων. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία! 

Τα ζώδια που θα βιώσουν έναν δύσκολο Αύγουστο είναι τα εξής:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο

Απέναντί σου θα θρονιαστούν Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης και μέχρι και τις 18 οι σχέσεις σου που μέχρι πρότινος ήταν νορμάλ, θα θυμίζουν ναρκοπέδιο, αφού με την παραμικρή αφορμή θα προκαλούνται επεισοδιακές καταστάσεις. Η υπομονή σου θα εξαντληθεί, αδιάφορος δε θα μπορείς να παραμείνεις, καθώς οι επιθέσεις που θα δέχεσαι θα είναι συχνές και κάπου εκεί θα έρθει κι η Πανσέληνος στο ζώδιό σου να ζητήσει την αποδέσμευσή σου από ένα δεσμό ή μια συνεργασία για να ησυχάσεις και να εισπνεύσεις και πάλι τον καθαρό αέρα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, αίτημα που μάλλον θα ικανοποιήσεις, χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά. Αλλά κι εσύ να μην το κάνεις, το πιο πιθανό είναι να θέλει η άλλη πλευρά να χωρίσετε τα τσανάκια σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οικογενειακές ιστορίες Επ. 15

Σκηνές απείρου κάλλους θα εκτυλιχθούν στο περιβάλλον σου κι εσύ ο πάλαι ποτέ ήρεμος και στωικός άνθρωπος που τα έριχνε όλα πίσω από την πλάτη του και δε χαλούσε τη ζαχαρένια του, τώρα θα γίνεσαι μαινόμενος. Είτε ένα μέλος της οικογένειάς σου ξαφνικά θα απαιτεί από σένα την Άρτα και τα Γιάννενα και μάλιστα χωρίς αντίρρηση είτε ο/η σύζυγός σου θα τρελαίνεται με το παραμικρό και θα σε κατηγορεί ότι τον/ην έχεις μια ζωή στο φτύσιμο και σε νοιάζει μόνο ο εαυτούλης σου και πώς θα βολευτείς εσύ, είτε ζημιές στο σπίτι που θα σου στοιχίσουν ο κούκος αηδόνι. Πιθανόν και μια αγορά, που για τα δικά σου δεδομένα είναι ασύμφορη, επίσης να γίνει αιτία τσακωμών, γύρω στις 15 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, αφού ο καλός ή η καλή σου θα επιμένει γιατί -κατά τη γνώμη του- ό,τι είναι ακριβό είναι και καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφεντικά και δούλοι

Τη συνέχεια την ξέρεις, δε χρειάζεται να την αναφέρουμε. Η αναταραχή στον επαγγελματικό σου χώρο είναι δεδομένη και όσο περνά ο καιρός τόσο θα πληθαίνουν οι αλαζονικές συμπεριφορές και δε θα τολμάς να μιλήσεις, να ζητήσεις ή να δυσανασχετήσεις και θα δέχεσαι πυρά. Το «έτσι θέλω» ή το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» θα το ακούς συχνά και με το δίκιο σου κάποια στιγμή να γίνεις έξω φρενών. Από την άλλη, θα βιώσεις και έντονο ανταγωνισμό κι εκεί που δεν είχες καμία διάθεση να περάσεις στην επίθεση καλοκαιριάτικα, θα το κάνεις προκειμένου να πατάξεις τους εχθρούς ή να περισώσεις ό,τι με κόπο και δουλειά έχεις αποκτήσει και κινδυνεύει να χαθεί με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο. 

Πηγή:astrology.gr

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s