Θέμος Αναστασιάδης: Ανοιξε η διαθήκη – Σε ποιους αφήνει σπίτια, μετρητά και μετοχές.

Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν σίγουρος για τον θάνατό του. Γνώριζε πως η κατάσταση της υγείας του ήταν βεβαρημένη. Προσπάθησε να μη χάσει χρόνο. Έτσι, αποφάσισε να συντάξει τη διαθήκη του, η οποία με εντολή ανοίχτηκε πριν από λίγες ημέρες.

Η μεγάλη περιουσία του Θέμου Αναστασιάδη μοιράστηκε σε έξι άτομα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει, το ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα, ο Θέμος Αναστασιάδης αποφάσισε να δώσει μερίδιο στην αγαπημένη του σύζυγο, Βασιλική Παναγιωτοπούλου. Από εκεί και πέρα, ο διάσημος παρουσιαστής δεν ξέχασε τα τρία παιδιά του. Η Αλίκη, ο Βύρωνας και η Φιλιώ είχαν επίσης μερίδιο από την περιουσία του αναγνωρίσιμου πατέρα τους. Επίσης, ο Θέμος Αναστασιάδης έδωσε μερίδιο στην αγαπημένη του αδερφή, Νταϊάνα, αλλά και στον γιο της και ανιψιό του.

Όσον αφορά την περιουσία του, η οποία είχε να κάνει με χρήματα, το μεγαλύτερο μέρος της πήγε στη σύζυγό του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου. Από εκεί και πέρα, η ίδια καλείται να τη διαχειριστεί, όσο καλύτερα μπορεί. Το ίδιο συνέβη και με την ακίνητη περιουσία του δημοφιλούς παρουσιαστή. Το μεγαλύτερο ποσοστό της, ανήκει πλέον στην σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

Ο Θέμος Αναστασιάδης είχε μεγάλη περιουσία. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν μόνο για τα σπίτια που είχε στη Ζυρίχη και την Κηφισιά. Ωστόσο, διαθέτει και άλλα πολλά σπίτια, τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά. Όσον αφορά τις μετοχές της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», τις οποίες είχε υπό την κατοχή του, μερίδιο λαμβάνουν, τόσο η σύζυγός του, όσο και η αδερφή του και ο ανιψιός του.

Σχετικά με τις πληροφορίες σύνταξης της διαθήκης του, αυτές κάνουν λόγο πως συντάχθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Βοστόνης. Αυτό συνέβη, διότι εκεί έκανε τη θεραπεία του.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s