Μηνιαίες προβλέψεις 23/07 – 23/08: Ο μήνας του Λέοντα κάνει τις καρδιές να πάλλονται από… έρωτα! Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον Αύγουστο

Στις 23 Ιουλίου ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα (5:51 πμ), με τις τάσεις του μήνα να είναι προς μια απελευθερωτική ή φιλελεύθερη κατεύθυνση! Είναι χαρακτηριστική μάλιστα η πολύ… διακριτική παρέμβαση πλανητών, που συνδέονται ευθέως με στερήσεις ή «στενοχώριες», όπως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, ενώ αντίθετα κάνουν «πάρτι» ο Άρης, ο Δίας και ο Ουρανός. «Φλογερό» και ανατρεπτικό προβλέπεται λοιπόν το επόμενο διάστημα, με κορυφαία στιγμή ίσως την Πανσέληνο του Αυγούστου, που θα κάνει τις καρδιές των περισσοτέρων να… πάλλονται από έρωτα!  

Κριός: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

«Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι»

ΓΕΝΙΚΑ

Ναι, και ερωτικό μυθιστόρημα (Κούντερα) έχει το μενού…

Κατ’ αρχάς, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου έχεις πολύ… φόρα και είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις τα κάνεις «μαντάρα». Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία είναι έτσι κι αλλιώς μια όψη «ανοικτή» τόσο σε ανδραγαθήματα ή μεγάλες επιδόσεις, όσο και σε… μεγαλοπρεπείς γκάφες και μένει να φανεί το πόσο σοφά θα διαχειριστείς το ενεργειακό δυναμικό που τίθεται στη διάθεσή σου.

Στη συνέχεια και μέχρι τις 21/8 τον λόγο έχουν η ψυχαγωγία, τα xτυποκάρδια και οι (ενίοτε σούπερ) διακοπές σου, ίσως μάλιστα ο φετινός Αύγουστος να σου μείνει αξέχαστος!

Εννοείται δε πως η υδρόγειος βρίσκεται στην απόλυτη διάθεσή σου, στην περίπτωση που σχεδιάζεις να ταξιδέψεις!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η έντονη παρουσία του Ουρανού παραπέμπει σε εκπλήξεις –ευχάριστες στην πλειοψηφία τους- αν μάλιστα η κατάσταση των οικονομικών σου δεν είναι δα και ανθηρή, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς ξαφνικά σε μια πλεονεκτική θέση, απορώντας κι εσύ για το… πως συνέβη αυτό!

Επιπλέον, η πληθωρική συμμετοχή του Δία στα ουράνια δρώμενα, φέρνει «άνετες» καταστάσεις, με μόνο «αστερίσκο» την αδυναμία σου να μαζέψεις χρήματα, αφού οι πειρασμοί του έξω κόσμου θα είναι πολλοί. Καλοφάγωτα λοιπόν!

Όσο για τις δουλειές σου, αυτές μπορούν να περιμένουν μέχρι τις 18/8, που ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Λέοντα (28/7 έως 21/8) φέρνει ευχάριστες –και συχνά απρόβλεπτες- εξελίξεις για τους/τις ελεύθερους/ες, από την άλλη πλευρά όμως αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί εύκολα να προκύψουν καταστάσεις που θα την θέσουν σε κίνδυνο. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο έρωτας -καλοκαιρινός ή όχι- θα «φουντώσει» από την Πανσέληνο (15/8) και ύστερα, ίσως μάλιστα να μεταφερθεί και στον χώρο δουλειάς σου!

Ταύρος: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

«Θαυμαστός καινούριος κόσμος»!

ΓΕΝΙΚΑ

Ίσως έχεις δίκιο να ανησυχείς ή να νιώθεις αμηχανία μπροστά στην «νέα τάξη πραγμάτων», που διαμορφώνεται στην ζωή σου, το μόνο πρόβλημα όμως για σένα αυτόν τον μήνα είναι το ότι σε αρκετές περιπτώσεις τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα για τους δικούς σου ρυθμούς ή σχετικά απρόβλεπτα, αν όμως ξεπεράσεις τους ενδοιασμούς σου και «μπεις στο ψητό», τότε θα διαπιστώσεις πως όταν η τύχη έχει τον πρώτο λόγο, κάθε σχεδιασμός περισσεύει.

Μάλιστα, η Νέα Σελήνη την 1η Αυγούστου σου δίνει το έναυσμα για να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει, έστω κι αν επιφέρει και κάποιες «δύσκολες» ανατροπές σε οικογενειακά ζητήματα. Κι αυτές όμως για το καλό σου γίνονται!

Όσο για την Πανσέληνο στις 15 σε παραπέμπει σε μια καθημερινότητα, διανθισμένη με γιορτές και πανηγύρια, με την προσωπική σου λάμψη να είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου δείχνει ιδανικό για να βρεις και να δρομολογήσεις λύσεις σε ζητήματα που αφορούν στα περιουσιακά σου, ίσως όμως να προκύψουν και πολύ θετικές εξελίξεις στο σύνολο των οικονομικών δραστηριοτήτων σου. Αρκεί μόνον να τολμήσεις το κάτι παραπάνω και θα δικαιωθείς!

Στην συνέχεια, τα τρίγωνα που σχηματίζει ο Δίας με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα σου επιτρέψουν να περάσεις άνετα, έως και… πολύ άνετα, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις συμπεριφερθείς σπάταλα (ναι… εσύ)!

ΕΡΩΤΙΚΑ

Μπορεί ο έρωτας να αργήσει… λιγούλι αλλά όταν θα έρθει (μετά τις 18/8), το όλο σκηνικό θα σου μείνει πραγματικά αξέχαστο! Μέχρι τότε πάντως ενδέχεται να προβληματιστείς από περίεργα ή απρόσμενα συμβάντα στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση και την θεωρείς δεδομένη.

Δίδυμοι: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

«Πατάω γκάζι, φάτε τη σκόνη μου!»

ΓΕΝΙΚΑ

Για σένα ο μήνας που ακολουθεί θα είναι αρκούντως «ξεσαλωτικός» κι όσο πιο ελεύθερος/η ή ανοικτός/η είσαι απέναντι στις εξελίξεις, τόσο περισσότερο θα το… γλεντήσεις! Φυσικά στο «μενού» υπάρχουν και μπόλικα ταξίδια, μερικά μάλιστα θα είναι το ίδιο σπάνια, ως προς τον προορισμό ή τις συνθήκες τους, όσο και ξαφνικά. Επιπλέον, η Πανσέληνος σε καλεί να μην αφήσεις… σπιθαμή απάτητη και φρόντισε μόνον να έχεις μια παρέα πρόθυμη να σε ακολουθήσει όπου σου… καπνίσει! Αλλά κι αν δεν έχεις, τελικά θα βρεις, οπότε μην σκας.

Αν τώρα έχεις ανειλημμένες δεσμεύσεις, μάλλον θα «τα φορτώσεις» όλα στον… κόκορα, κάτι βέβαια που θα πρέπει να γνωρίζεις τόσο εσύ, όσο και οι άλλοι για να μην έχουν απαιτήσεις και προσδοκίες. Ο «άνεμος ελευθερίας» που φυσά στη ζωή σου θα παρασύρει μακριά κάθε «μη» και «πρέπει»!

Μετά τις 18/8 πάντως, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για το σπίτι και την οικογένειά σου, με τον Άρη στην Παρθένο να παραπέμπει σε έργα αλλά και πάθη, που μπορούν να κάνουν τον κόσμο σου άνω-κάτω.

Νωρίτερα, το μόνο για το οποίο δικαιούσαι να ανησυχείς είναι μήπως ένα ξαφνικό θέμα υγείας σου χαλάσει το «πάρτι».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής (1, 2/8) κάθε τι που σε προβλημάτισε θα πάρει την… άγουσα προς τα αποδυτήρια και το μόνο που θα σε απασχολεί πλέον, είναι το πώς και που θα… φας τα ωραία σου λεφτά! Σε ταξίδια είναι η πιο πιθανή απάντηση, ίσως όμως και να σου προσφερθούν ευκολίες από άλλους, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο άνετη τη διαβίωσή σου. Μετά τις 18/8 δε, καλείσαι να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μέλλον για τα περιουσιακά σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Από προτάσεις και προοπτικές άλλο τίποτα, είναι όμως εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα σου μείνει τελικά κάτι στα… χέρια! Κοίταξε λοιπόν να διασκεδάσεις, ρουφώντας το νέκταρ του έρωτα σαν… πεταλουδίτσα, χωρίς να τρέφεις προσδοκίες μονιμότητας κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να της κουνήσεις το μαντήλι, ύστερα από όλα αυτά που θα γίνουν τον Αύγουστο!

Καρκίνος: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

Διαχείριση… πλούτου!

ΓΕΝΙΚΑ

Την ώρα που κάποιοι άλλοι θα λιάζονται και θα το έχουν ρίξει στην ντόλτσε βίτα, εσύ σαν ακούραστο μυρμήγκι θα «πιάνεις πόρτα για τον χειμώνα». Το τι θα καταφέρεις να μαζέψεις βέβαια είναι… άλλο ζήτημα, αφού το σύμπαν «ξέρει» πως ανεξάρτητα με τις προθέσεις σου προέχει το να ξεκουραστείς, θυσιάζοντας ενίοτε τους καρπούς των κόπων σου. 

Πάντως, τόσο η Νέα Σελήνη, όσο και η Πανσέληνος του Αυγούστουπαραπέμπουν κυρίως στα οικονομικά και τα εργασιακά σου, αφήνοντας τελευταίες και καταϊδρωμένες τις υπόλοιπες βλέψεις σου!

Ευκαιρίες φυσικά θα υπάρξουν, καλό είναι ωστόσο να αναλάβεις δράση μετά τις 2/8, όταν πια ο Ερμής θα είναι ορθόδρομος, ενώ πριν καλείσαι να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Όσο για ταξίδια κι εκδρομές, τα άστρα σου κόβουν εισιτήριο για μετά τις 21/8, που η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο. Έχει μάλιστα και… έρωτα το μενού αλλά δεν αποκλείεται όλα αυτά τα «σκανδαλώδη» να αφορούν σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η τύχη που σε συνοδεύει μπορεί να λάβει… διαστάσεις, με το πρόβλημά σου να έγκειται στο πως θα διαχειριστείς αυτές τις εισροές. Και βέβαια σε αρκετές περιπτώσεις θα συμπεριφερθείς ανεξήγητα σπάταλα για τα δεδομένα σου, με την Πανσέληνο στις 15/8 να διεκδικεί τα πρωτεία σε αυτό! Όπως κι αν έχει πάντως, θα σου δοθούν σπουδαίες ευκαιρίες στα εργασιακά σου, είτε πρόκειται για μια «σούπερ» πρόταση, είτε απλά για την απαλλαγή σου από ευθύνες και σκοτούρες.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο… πολύς Ουρανός φέρνει αλλαγές και «παραδοξότητες» στην προσωπική σου ζωή κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων, σίγουρα θα καρπωθείς κάτι από την εύνοια των ουρανών! Το κατά πόσον βέβαια θα «περπατήσει» μια σχέση στην συνέχεια, είναι δύσκολο να το πει κανείς, αφού όλα θα κριθούν αργότερα που θα… επανέλθουν στο προσκήνιο ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, που για την ώρα κάνουν κι αυτοί τις διακοπές τους!

Λέων: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

Απελευθέρωση!

ΓΕΝΙΚΑ

It’s good to be a king! Ανήκεις αναμφίβολα στους πρωταγωνιστές του μήνα κι έχοντας… μπόλικο θράσος και την τύχη με το μέρος σου, μπορείς να πετύχεις πολλά και απίστευτα!

Καλό είναι μάλιστα να διώξεις από πάνω σου κάθε… υποψία συντηρητισμού, αφού ο εξαιρετικά ενεργός Ουρανός θα σε βοηθήσει να πετύχεις εκεί που όλα δείχνουν πιο αβέβαια.

Επιπλέον, μέσα από αυτήν την απελευθερωτική διαδρομή θα ανακαλύψεις ταλέντα και δυνατότητες, που με την σειρά τους θα σε οδηγήσουν σε νέες δημιουργικές περιπέτειες.

Και βέβαια, η διασκέδαση, διασκέδαση! Τον Δεκαπενταύγουστο μάλιστα με την Πανσέληνο αναμένεται να το «τερματίσεις» κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις, θετικές και… αρνητικές, όμως σε κάθε περίπτωση το ότι όλοι θα συζητούν για σένα είναι από μόνο του ένα κατόρθωμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μέχρι τις 18/8 προέχει η προσωπική σου ανάδειξη και η κάλυψη των πιο «εκκεντρικών» αναγκών σου. Παντεσπάνι αντί για ψωμί δηλαδή αλλά αυτό σου ταιριάζει… γάντι!

Από εκεί και ύστερα θα αρχίσεις να ξοδεύεις για να περνάς καλά και να κάνεις «το κομμάτι σου» όπου δει, με την Αφροδίτη και τον Άρη στην Παρθένο να ορίζουν διαδοχικές φάσεις εσόδων και εξόδων. Πάντα βέβαια θα έχεις ως εναλλακτική τα «τυχερά» σου, με τον Δία στον Τοξότη να αναδεικνύεται σε «μέγα χορηγό» των επιθυμιών σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Εδώ δεν σε… πιάνει κανείς, μπορείς μάλιστα να συνδυάσεις τον έρωτα με «χλιδή» και καλοπέραση, αφήνοντας κάθε στενόχωρη σκέψη για αργότερα! Φυσικά το όλο «σχήμα» θα λειτουργήσει καλύτερα και αβίαστα αν δεν έχεις συγκεκριμένες δεσμεύσεις -και ούτε να αναλάβεις- αφού στην αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να βρεθείς εν μέσω «σκανδάλου» ή να εκτεθείς από υποσχέσεις που δεν τήρησες..

Μην πάρεις λοιπόν τη ζωή σου πολύ στα σοβαρά και κοίταξε να χαρείς το «σήμερα».

Παρθένος: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

Εργασία και χαρά!

ΓΕΝΙΚΑ

Την ώρα που κάποιοι άλλοι απουσιάζουν στις παραλίες, το δικό σου μέλημα είναι να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις εύκολα και γρήγορα όλα εκείνα που η παρουσία τους σε εμπόδιζε να κάνεις! Τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου, διανύεις μια περίοδο «προετοιμασίας» και βέβαια δεν είναι κακό να κινείσαι «παρασκηνιακά», όταν έχεις καλές προθέσεις, χώρια που θα μάθεις και κάποια μυστικά, που θα γίνουν το «κλειδί» της επιτυχίας σου!

Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία για ένα μοναδικό ταξίδι, ενώ μπορεί να καρπωθείς και την γενικότερη πρόοδο μελών της οικογενείας σου, 

Μόνο «μελανό» σημείο μέχρι τις 18/8 είναι η ενδεχόμενη ενασχόλησή σου με θέματα υγείας και διατροφής, όχι μόνον γιατί το θέλεις αλλά επειδή πρέπει…

Από εκεί και ύστερα βέβαια βγαίνεις στο προσκήνιο, άλλοτε… γλυκά κι άλλοτε δυναμικά, με το «σεξ απήλ» σου να είναι ακαταμάχητο!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Φαίνεται πως έχεις να λαμβάνεις από την οικογένειά σου, ενώ αν έχεις σε εκκρεμότητα περιουσιακά θέματα, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν και ακόμα καλύτερα.

Όσον αφορά πάλι στα… μετρητά, θα καρπωθείς σίγουρα κάποιες εξυπηρετήσεις (κεράσματα δηλαδή), που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα χωρίς να ξοδευτείς και πολύ. Αν μάλιστα εργάζεσαι, τότε τα φιλοδωρήματα μπορεί να υπερκαλύψουν τον μισθό σου!

Θετικές εξελίξεις αναμένονται και συνολικά στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα πόστο που θα βγάλεις πολλά χρήματα, έστω κι αν «πεθάνεις» στην κούραση.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Μέχρι τις 18/8 όλα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο με τον κίνδυνο βέβαια να αποκαλυφθούν και κάποια πράγματα που είτε δεν σε συμφέρουν, είτε σε ενοχλούν. Με την είσοδο όμως της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και λίγο μετά του Άρη, το σκηνικό παίρνει «φωτιά» και τότε ξεκινά για σένα ο πραγματικός… ερωτικός Αύγουστος! Εννοείται βέβαια πως όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις τόσο το καλύτερο για σένα. Αντίθετα αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο έρωτας δεν θέλει και πολύ για να εμπλουτιστεί με ζήλειες και απιστίες.

Ζυγός: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

Σαν παιδί σε λούνα παρκ!

ΓΕΝΙΚΑ

Από την στιγμή που θα βάλεις κι εσύ το χεράκι σου, ώστε να υλοποιηθούν στο ακέραιο οι προδιαγραφές σου για έναν «σούπερ Αύγουστο», διανθισμένο με νέες γνωριμίες και παντελή απουσία της… μοναξιάς, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ικανό να διαταράξει την ευτυχία σου! Ακόμη κι οι γκρίνιες φίλων ή γνωστών που τους παραμελείς για τα… μάτια άλλων, ουδόλως σε ενδιαφέρουν, αφού οι «τρίπλες» σου θα αφήσουν εποχή, μάλιστα τον Δεκαπενταύγουσο με την Πανσέληνο θα χαθεί κυριολεκτικά η «μπάλα»!

Αν μάλιστα έχεις πλήρη ελευθερία δράσης, τότε το «τσιμπολόγημα» δεξιά κι αριστερά  θα αφήσει επιπλέον υποσχέσεις και για τα προσωπικά σου, ανεξάρτητα με το πώς θα διαχειριστείς την κατάσταση στην συνέχεια.

Το «μενού» έχει βέβαια και μπόλικα ταξίδια ή τουλάχιστον ένα και καλό.

Κάποιες «αναποδιές», θα εξαφανιστούν κι αυτές με το που ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος (1, 2/8), οπότε δικαιολογία δεν έχεις: Γέμισε τις «μπαταρίες» σου με χαρά κι ευδαιμονία, πολύ περισσότερο που η συνέχεια δεν θα είναι το ίδιο εύκολη.

Μετά τις 18/8 μάλιστα η εντολή του Άρη είναι «τα κεφάλια μέσα», που σημαίνει πως θα πρέπει να καλύψεις γρήγορα ένα απαιτητικό πλάνο δουλειάς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει τα δεδομένα και να σε φέρει προ εκπλήξεως, μάλλον όμως σε καλό θα σου βγει, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση ξεβολευτείς. Ίσως μάλιστα ο παράγων τύχη μεσολαβήσει, ώστε να «τσιμπήσεις» και κάτι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες σου.

Από εκεί και ύστερα, ότι κενά έχεις θα τα καλύπτουν φίλοι και γνωστοί, οπότε μην σε μέλει. Μετά τις 18/8 όμως μπορεί να ξοδευτείς για θέματα υγείας.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Εδώ η κατάσταση θυμίζει… λούνα παρκ με τις διαθέσιμες επιλογές σου να είναι από απλά χαριτωμένες και διασκεδαστικές, μέχρι εκείνες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Όρεξη να έχεις δηλαδή και τα υπόλοιπα άφησε τα στο σύμπαν…

Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη σε μια σχέση, η «εξίσωση» του έρωτα μπορεί να αποκτήσει και πολλούς «αγνώστους», με το πρόβλημα να αναζητά την λύση του μετά τις 18/8, που η Αφροδίτη και ύστερα ο Άρης θα περάσουν στον 12ο ηλιακό οίκο σου.

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα, δηλαδή…

Σκορπιός: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

«Χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις, φίλησέ το»!

ΓΕΝΙΚΑ

Πολλά καινούρια πράγματα δρομολογούνται κι αυτό βέβαια έχει την… χάρη του, αφού τουλάχιστον δεν θα πλήξεις αν ανήκεις όμως σε εκείνους/ες που στέκουν ενάντια στις αλλαγές «από θέση» ή αντιμετωπίζουν με καχυποψία κάθε «φιλελεύθερη» συμπεριφορά ή νοοτροπία, τότε θα έχεις… πρόβλημα! Κοντά στην Πανσέληνο (15/8)μάλιστα μπορεί «να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια», αν επιμείνεις… συντηρητικά!

Καλό είναι λοιπόν να βγάλεις τις «παρωπίδες» σου και να αφεθείς στην ροή, ξέροντας πως όσο κι αν αντιστέκεσαι, η δύναμη των εξελίξεων θα σε παρασύρει τελικά «σε άλλη γη και άλλα μέρη».

Αυτό αναφέρεται τόσο στα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά σου, με τα δεύτερα ωστόσο να διεκδικούν ένα… στεφάνι νίκης για σένα, η οποία μάλιστα θα έχει κι έναν διακριτό, όσο και θετικό οικονομικό αντίκτυπο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εδώ υπερέχεις σαφώς κι είναι κρίμα να αφήσεις να χαθούν οι ευκαιρίες σου, τόλμησε λοιπόν και θα δικαιωθείς!

Κι αν δεις ότι μια τρέχουσα ή πάγια επιλογή σου –ειδικά ως συνεργασία- δεν «τραβάει», μην διστάσεις να αλλάξεις ρότα, αιφνιδιάζοντας ίσως και τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να… ενοχληθείς σφόδρα από τις εξελίξεις, αφού κινούνται στην κατεύθυνση μιας «ελευθεριότητας», που συνήθως για σένα είναι «κόκκινο πανί». Φαίνεται δύσκολο ωστόσο να διατηρηθούν οι υπάρχουσες ισορροπίες, οπότε πράξε αναλόγως.

Αν βέβαια είσαι ελεύθερο παιδί, τότε ετοιμάσου για… μεγάλα πράγματα, όχι όμως τόσο τις πρώτες 25 μέρες του μήνα, όσο μετά τις 18/8, που ο Άρης και λίγο μετά η Αφροδίτη θα περάσουν στον 11ο ηλιακό οίκο σου, βάζοντας «φωτιά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Τοξότης: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

Τζακ ποτ!

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Δία και τον Ουρανό να «κάνουν παιχνίδι» στους ουρανούς, η τύχη σου γίνεται… σκανδαλώδης, όσο πιο λίγες μάλιστα είναι θεωρητικά οι πιθανότητές σου να κερδίσεις, τόσο πιο εύκολο θα γίνει για σένα. Μην έχεις λοιπόν κανέναν ενδοιασμό και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου τόλμησε το… αδιανόητο, είτε στα προσωπικά, είτε στα επαγγελματικά σου!

Επιπλέον, το σύμπαν σου στέλνει «δωράκια» σε σχέση με τις ταξιδιωτικές αναζητήσεις σου κι από ότι φαίνεται αυτός ο Αύγουστος θα σου μείνει αλησμόνητος για πολλά υπέροχα πράγματα, που θα σου συμβούν.

Μεταξύ άλλων δε, θα βρεις την ευκαιρία για να αλλάξεις υπέρ σου ένα εργασιακό καθεστώς αλλά και για να διορθώσεις κακώς κείμενα στην υγεία σου, μέσα από πρωτοποριακές εφαρμογές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Με το που θα γυρίσει ορθόδρομος ο Ερμής (1, 2/8), αίρονται και οι τελευταίες συμπαντικές επιφυλάξεις για τα οικονομικά σου κι ο δρόμος είναι πλέον ανοικτός για να καλύψεις τις ανάγκες σου και να σου μείνει και περίσσευμα, όσο… τρελά κι αν ξοδεύεις. Εδώ μάλιστα μπορεί να καταλάβεις το πόσο… καλό σου έκανε ο Κρόνος στον 2ο ηλιακό οίκο σου, αφού με την συνδρομή του μάζεψες -και θα εξακολουθήσεις να μαζεύεις- πολλά.

Επιπλέον, με την τύχη που κουβαλάς στις αποσκευές σου, μπορείς να αποκομίσεις τόσο «τυχερά» κέρδη, όσο και διακριτά επενδυτικά οφέλη.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στην Παρθένο, μετά τις 21/3 είναι για σένα όλα τα… αισθήματα, όσον αφορά τουλάχιστον σε μια κατάσταση που θα σε εξιτάρει και θα σου δημιουργήσει προσδοκίες για το μέλλον. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε… φυλάξου!

Νωρίτερα πάντως το κλίμα θα είναι πολύ πιο χαλαρό με τα φλερτ να μην έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα, παρ’ όλη την… απόδοσή τους. Και βέβαια το τι θα «παιχτεί» σε ταξίδια κι εκδρομές είναι άλλο να στο γράφω κι άλλο να το ζεις! 

Αιγόκερως: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

Πάει, χάλασε ο κόσμος!

ΓΕΝΙΚΑ

Όταν τα συστήματα και οι κανόνες καταρρέουν ή καταστρατηγούνται… ανερυθρίαστα, η θέση σου γίνεται κάπως αμήχανη και το πιθανότερο είναι να «τα πάρεις στο κρανίο», στην ουσία όμως έχεις μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας να γνωρίσεις κι εσύ τα πράγματα από την… άλλη όψη τους, αρχής γενομένης από τα προσωπικά και περνώντας στα επαγγελματικά σου.

Γιατί βλέπεις σε κάποιες περιπτώσεις δεν δικαιώνονται ούτε οι ικανότητες και οι αξίες, ούτε τα προσόντα κι αν δεν το καταλάβεις έγκαιρα αυτό θα μείνεις να βολοδέρνεις μόνος/η, προσπαθώντας να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα, όχι τα δικά σου αλλά των άλλων.

Και να χάσεις τις διακοπές σου για το χατίρι κάποιων «ανεπρόκοπων»; Κρίμα κι άδικο δεν είναι και αυτό;

«Ανάλαφρος» λοιπόν ο Αύγουστος, με ότι… δυσοίωνο συνεπάγεται αυτό για σένα, αν παραμείνεις «πιστός/η στο καθήκον», σε κάθε περίπτωση όμως, τα οικονομικά σου δείχνουν ανθηρά κι αυτό είναι μια καλή… παρηγοριά!

Βέβαια, με την είσοδο του Άρη και λίγο αργότερα της Αφροδίτης στην Παρθένο (18 και 21/8 αντίστοιχα), το κλίμα θα γίνει πιο πολύ του γούστου σου, ενώ μπαίνουν στο πρόγραμμα και εκδρομές ή ταξίδια που συνδυάζουν δουλειές και έρωτες. Πάλι δηλαδή θα έχεις «σύσκεψη» με το αζημίωτο!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ανεξάρτητα με το ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα χάσεις τον μπούσουλα από τα μαζεμένα «έξοδα παραστάσεως», η τελική σούμα θα βγει υπέρ σου. Αν μάλιστα μπεις στον κόπο να ρισκάρεις ή να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις, τότε θα δικαιωθείς, όσο κι αν… δεν το περιμένεις! Εκπλήξεις και απρόοπτα σε περιμένουν λοιπόν και σε συμφέρει να προσαρμοστείς σε αυτό το δεδομένο.

Όσο για τα εργασιακά σου, ενδέχεται να… φρίξεις από την επιπολαιότητα ή την ανευθυνότητα κάποιων, ας μην πάρεις επάνω σου όμως όλη την κατάσταση, αφού στο τέλος θα βγεις και ο «κακός» της υπόθεσης!

ΕΡΩΤΙΚΑ

Κι εδώ το σύμπαν σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, οι οποίες μάλιστα θα αρχίσουν να συμβαίνουν κατά ριπάς μέσα στον Αύγουστο! Το συμπέρασμα που θα βγάλεις βέβαια μπορεί να είναι αντιστρόφως ανάλογο με τις δυνατότητες που σου παρέχονται για να ζήσεις κάτι το ξεχωριστό και τελικά να σημάνεις άτακτη υποχώρηση πίσω στο… οχυρό!

Όπως κι αν έχει πάντως θα αποζημιωθείς τα μάλα μετά τις 18/8, οπότε μικρό το κακό.

Υδροχόος: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

Ο μήνας που θρέφει τους ένδεκα!

ΓΕΝΙΚΑ

Ναι, αυτός θα είναι για σένα ο μήνας του Λέοντα, αρκεί να τηρήσεις την συνήθη ανατρεπτική, φιλελεύθερη και ενίοτε προκλητική στάση σου. Σουρεαλισμό «μυρίζει» η όλη κατάσταση κι αν δεν μπορείς εσύ να αξιοποιήσεις ένα τέτοιο κλίμα, τότε ποιος/α;

Σούπερ ιδέες συνδυάζονται με καταλυτικές γνωριμίες και γόνιμες αναζητήσεις – παρέες, την ίδια στιγμή που είσαι καλυμμένος/η και σε «υλικοτεχνική υποδομή», ήτοι σε χρήματα και ποικίλες διευκολύνσεις. Τι άλλο θες;

Αν βέβαια ανήκεις στους πιο συντηρητικούς τύπους του ζωδίου, τότε δεν σου φταίει κανείς άλλος που «θα βλέπεις τα τρένα να περνούν», τις χαμένες ευκαιρίες δηλαδή για μια νέα ζωή, απαλλαγμένη από κλισέ και πάγιες πεποιθήσεις. Χώρια που θα σπάσεις τα νεύρα των άλλων με τις ιδιοτροπίες σου…

Όπως κι αν έχει η Πανσέληνος του Δεκαπενταύγουστου θα σου δώσει «βήμα» στα πράγματα, φρόντισε λοιπόν να ξεχωρίσεις θετικά κι όχι αρνητικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν και οι πιο σημαντικές εξελίξεις δρομολογούνται για μετά τις 18/8, με την Αφροδίτη και τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου να το… τερματίζουν σε έσοδα και έξοδα, το σύμπαν σου έχει φυλαγμένες και πολλές διευκολύνσεις νωρίτερα, σε τέτοιο βαθμό που κάθε σύνδρομο στέρησης να αποτελέσει παρελθόν! Ο «καμβάς» βέβαια που θα «κεντηθούν» όλα αυτά είναι εκείνος των διαπροσωπικών σου σχέσεων, όπου κάποιοι θα πουν μεν ότι «δεν έχεις τον θεό σου», λίγο όμως σε νοιάζει αυτό από την στιγμή που θα περνάς… φίνα!

ΕΡΩΤΙΚΑ

Δυστυχής αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «συμβατική», απεριόριστα ευτυχής αν έχεις πλήρη ελευθερία δράσης. Η τελευταία βέβαια μπορεί να είναι και μια υποκειμενική αίσθηση, που θα σε οδηγήσει στο να υπερβείς (υποτιθέμενες) δεσμεύσεις αλλά σε κάθε περίπτωση έτσι έχει η κατάσταση σε αδρές γραμμές.

Πιάσε λοιπόν την σωστή «συχνότητα» για σένα και μην κολλάς στα τετριμμένα. Εξ άλλου έχεις και μια φήμη να υποστηρίξεις..

Στη δε Πανσέληνο αναμένεται να γίνει της… κολάσεως! 

Ιχθύες: Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

ΓΕΝΙΚΑ

Τώρα ιντριγκάρουμε! Τίμια ή όχι, με την αξία σου ή με ξένες πλάτες, η ουσία είναι ότι αυτόν τον μήνα έχεις την ευκαιρία να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος στα επαγγελματικά σου, μην σου πω κιόλας ότι θα βρεθείς κι από πάνω! Μην χρονοτριβείς λοιπόν με διακοπές και τέτοια… χαζά, έτσι κι αλλιώς τον μισό χρόνο κοιμάσαι. Μάλιστα μέχρι να γυρίσει ορθόδρομος ο Ερμής 

(1, 2/8) μην το… κουνήσεις ρούπι, αφού για αλλού θα ξεκινήσεις κι αλλού θα βρεθείς.

Αντίθετα μετά τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου, τέτοιου είδους ανατροπές θα είναι περισσότερο του γούστου σου.

Από εκεί και ύστερα αν προσδοκάς κάτι «σούπερ» ή παθιασμένο στη ζωή σου, θα το βρεις μετά τις 18/8, όταν πρώτα ο Άρης και ύστερα η Αφροδίτη θα βρεθούν απέναντί σου. Το ότι μπορεί βέβαια να «τα σπάσεις» με συνεργάτες ή με το ταίρι σου είναι ένα πρόβλημα αλλά όπως συμβαίνει κάθε φορά θα βρεις τρόπο να αποποιηθείς κάθε ευθύνη και να δραπετεύσεις «α λα γαλλικά».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από την στιγμή που το αστρολογικό «τοπίο» είναι προνομιακό για σένα, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. «Μπάρμπα στη Κορώνη» έχεις αλλά μην τον διαψεύσεις ξανά.

Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά θα βρεις ότι το καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα και βέβαια είναι καλό να έχεις τις απαιτήσεις σου, μην φτάσεις όμως στο σημείο «να σου χαρίζουν γάιδαρο και να τον κοιτάς στα δόντια».

Κάποια έξτρα έξοδα πάντως μπορεί να προκύψουν για λόγους υγείας.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αφού πρώτα εξασφαλιστείς επαγγελματικά, μπορείς άνετα να αφοσιωθείς στους μεγάλους έρωτες, που σου κτυπούν την πόρτα μετά τις 18/8. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει και τις… παρενέργειές του, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού με τόσους διεκδικητές εκατέρωθεν, ενδέχεται να περάσει από «σαράντα κύματα».

Αν όμως είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, θα έχεις την άνεση να συμμετάσχεις σε ένα «κλασικό» ερωτικό παιχνίδι με τα «πάνω» του και τα «κάτω» του να σου δίνουν πολύ καλούς λόγους για να ζήσεις τη ζωή σου μέχρι τελικής πτώσεως!

Πηγή:astrology.gr

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s