Έφτιαξαν κρεβάτι 5μιση μέτρων για να κοιμούνται μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Γονείς δημιούργησαν κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων για να κοιμούνται εκείνοι και τα παιδιά τους. Συγκεκριμένα, ο Ryan Constable και η γυναίκα του Kim, αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν. Ο πρώην παίκτης Rugby και η σύζυγός του, δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο κρεβάτι για να καλύψουν τα θέλω τους.

Το μέγεθος του κρεβατιού έφτανε τα 5,5 μέτρα. Το ζεύγος Constable θέλησε να κοιμίσει όλη την οικογένεια σε ένα κρεβάτι και το πέτυχε. Ο Corey (σ.σ. 11 ετών), ο Kai (σ.σ. 9 ετών), η Maya (σ.σ. 6 ετών) και ο Jack (σ.σ. 5 ετών), μπορούσαν πλέον να κοιμούνται στο κρεβάτι τους. Μάλιστα, η μητέρα των τεσσάρων παιδιών, Kim, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «This Morning and Loose Women». Εκεί, η Kim αποφάσισε να υπερασπιστεί την απόφασή της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όλα έγιναν πολύ φυσικά. Κάθε φορά που ερχόταν και ένα νέο παιδί στην οικογένεια, ήθελε να κοιμηθεί μαζί μας. Όταν για παράδειγμα ήρθε το δεύτερο παιδί μας, ο πρώτος μας γιος, κοιμόταν στο δωμάτιό του. Έβλεπε, όμως, τον αδερφό του, που κοιμόταν μαζί μας και συνέχεια έλεγε ”δεν είναι δίκαιο”. Έτσι, φτιάξαμε ένα τεράστιο κρεβάτι και είναι όλοι ευχαριστημένοι!».

Η Kim αποφάσισε ότι δεν θέλει να στείλει τα παιδιά της στο σχολείο και πως θα τα διαβάζει η ίδια. Μάλιστα, ανέφερε πως το κρεβάτι τη βοήθησε πολύ. Συγκεκριμένα, είπε: «Κάποιοι λένε ότι πρέπει να σταματάς για λίγο να είσαι γονιός, από τις 8 το βράδυ που τα παιδιά πέφτουν στο κρεβάτι τους για ύπνο, έχοντας και δική τους προσωπική ζωή. Στην πραγματικότητα όμως δεν χρειάζεται να συμβαίνει αυτό! Ακόμη και δουν ένα άσχημο όνειρο ή ζητήσουν ένα ποτήρι νερό μέσα στη νύχτα, θα είμαι εκεί για εκείνα όπως και τη μέρα!».

Σχετικά με το σεξ, η ίδια και ο σύζυγός της χρησιμοποιούν ένα ειδικό δωμάτιο, όπως ανέφερε, η ίδια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s